Barnefamilie

Otra Inn – En Perle er en perfekt leilighet for familier med yngre barn. Leiligheten har 6 voksne sengeplasser men vi tillater ekstra barnesenger. Vi har en barneseng som dere kan låne gratis under oppholdet på Otra Inn. Husk å ta med egen dyne og pute. Soverommene er plassert i kjelleren, det er dermed utmerket for de voksne å sitte i stuen eller på terrassen å kose seg mens barna sover uforstyrret.

Leiligheten har eget vaskerom med vaskemaskin og tørkestativ.

Våre gjester kan også benytte barnestol til måltider samt en sportstrille vogn hvis dere ønsker dette. Dette låner dere selvsagt gratis under oppholdet. Husk å markere feltet for barneutstyr når dere bestiller «barnepakken».

Otra Inn- En Perle ligger i en blindvei. Her er det ingen biltrafikk og særdeles barnevennlig.

5 minutters gåtur fra leiligheten finner dere flere flotte badeplasser i elva. Perfekt for alle å bade her. I tillegg er det ypperlige muligheter for topptur for hele familien like ved leiligheten. Det er ca. 30 minutter å gå til den lokale Ravnåstippen. Det ligger en veibeskrivelse i leiligheten.

I Vennesla har vi ei flott tømmerrenne. Det tar ca. 1 time å gå til enden av tømmerrenna. Det er en spektakulær opplevelse dere vi få. Passe for alle. Det er informasjon i leiligheten hvordan man finner frem til tømmerrenna. Perfekt opplevelse for hele familien.

Vi har et gammelt museums tog i Vennesla som går fra Grovane stasjon til Røyknes stasjon, togturen er på noen kilometer. Her får dere en følelse av å reise flere 10-år tilbake i tid. Det finnes informasjon i leiligheten hvordan man finner frem til togstasjonen.

For dem som ønsker å tilbringe tid i Kristiansand Dyrepark, er det ca. 20 minutter å kjøre fra leiligheten.

Translate »