Personvernerklæring for Otra Inn

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.otrainn.no

Denne personvernerklæringen gir utfyllende opplysninger om hvilke personopplysninger som samles inn, hvordan opplysningene samles inn og hvilke rettigheter du har dersom personopplysninger om deg er registrert hos oss.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Hvor lenge lagrer vi personopplysningene dine?

Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen eller lovpålagte plikter vi har, for eksempel pålegger bokføringsloven oss å oppbevare detaljert kjøpshistorikk i fem år.

Videre vil vi slette personopplysninger om deg dersom du ber oss om det, med mindre vi har et rettslig grunnlag eller en lovpålagt plikt til å oppbevare personopplysningene videre.

Otra Inn Wifi

Tjenesten vi tilbyr er ment å brukes til generelle formål, inkludert
tilgang til World Wide Web, e-post, meldingsservice og chatrom. Du
påta oss at du vil bruke tjenestene ansvarlig og at du vil oppføre deg
en lovlig, ærlig og forsvarlig måte når du får tilgang til tjenestene. Uten fordommer
til enhver annen bestemmelse i denne avtalen, kan vi si opp bruken av tjenesten
når som helst uten varsel hvis vi blir oppmerksomme på atferd som har en negativ effekt
påvirke utstyret vårt eller nettverket eller bruk av andre kunder av utstyret vårt
eller nettverk eller Internett generelt, eller hvilke skader, eller har potensialet til
skade, vårt omdømme.
Uten at det berører generaliteten til foregående avsnitt, kan du ikke: bruke
Tjenesten for ulovlig formål (inkludert men ikke begrenset til brudd på noen
Intellektuell eiendom eller datamaskin misbruk lovgivning og nedlasting eller opplasting
ulovlig materiale); send uønsket kommersiell e-post (eller “spam”) eller noe
aktivitet knyttet til den; utføre eventuelle “hacking” aktiviteter som forsøk på å få tilgang
systemer uten autorisasjon eller utføre avslag på tjenestenes angrep.
– Du må avstå fra å spille eller få tilgang til voksent materiale av noe slag.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Opplysninger om deg blir ikke delt, med noen andre en eier, og driver av Otra Inn. Utover dette vil vi ikke dele dine personopplysninger med andre virksomheter med mindre du samtykker til dette.

Hvor lagres dine personopplysninger?

Personopplysninger som behandles av Otra Inn lagres i utgangspunktet på servere i Norge og Europa. Vi lagrer ikke personopplysninger i land utenfor EU/EØS.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Rettigheter

Du har rett til innsyn, korrigering eller sletting av personopplysninger eller begrensning av behandlingen som gjelder deg selv. Under visse forutsetninger har du også rett til å protestere mot behandlingen, samt rett til dataportabilitet. Videre kan du til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av dine personopplysninger.

Du har også rett til ikke å være gjenstand for en avgjørelse som utelukkende er basert på automatisert behandling som har rettsvirkning for, eller på tilsvarende måte i betydelig grad, påvirker deg.

Endringer:

Dersom vi foretar endringer i denne personvernerklæringen, vil endringene bli publisert på denne nettsiden 14 dager før de iverksettes.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er et stykke data i form av tekst eller tall som lagres lokalt på din datamaskin når du besøker nettstedet. Vi benytter oss av informasjonskapsler for å få informasjon om blant annet hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Dette er opplysninger som blir benyttet til intern statistikk, og brukt til å forbedre nettstedet og din brukeropplevelse. Opplysningene behandles i avidentifisert form, noe som betyr at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Otra Inn kan benytte generell statistikk, brukeratferd og informasjon fra brukerundersøkelser i forbindelse med annonsering eller annen markedsføring. Slik informasjon vil ikke inneholde identifiserbare personopplysninger som eksempelvis navn, kontaktopplysninger eller bestillingsummer/kundenummer. Ved å besøke våre domener samtykker du samtidig til at vi kan benytte informasjonskapsler. Dersom du ønsker å deaktivere bruk av informasjonskapsler, kan du gjøre dette i innstillingene på din nettleser. Vi gjør oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler kan medføre en noe dårligere brukeropplevelse.

Translate »